Over stadhuis

StadHuis bemiddelt voor huurders en verhuurders over woningen in Breda. Op een persoonlijke, professionele manier. We doen er alles aan om de leukste kamers, studio's, appartementen en eensgezinswoningen te vinden. Gestoffeerd en instapklaar. Liggend in je favoriete buurt. Passend binnen jouw budget. Dat lukt ons 99 van de 100x!

Ben je op zoek naar een geschikte woning?

Dan zijn wij, de makelaars van StadHuisBreda, je graag van dienst!

Je schrijft jezelf in via onze website en kiest hierbij de optie “aanhuurmakelaar”. De kosten voor de inschrijving bedragen €38,- per kwartaal.

Na je inschrijving nemen we contact met je op om je wensen door te spreken en dien je een formulier ‘opdracht tot dienstverlening’ in te vullen. Dit kan onder het genot van een kop koffie of thee bij ons op kantoor of via e-mail.

Wat kun je van ons verwachten?

- Wij gaan DIRECT opzoek naar passende woningen binnen en buiten ons netwerk. Zodra we voor jou een passende woning hebben gevonden krijg je hierover gelijk alle informatie. Wij hebben de ervaring om op korte termijn verschillende woningen te kunnen voorleggen.

- Wil je bezichtigen? Dan plannen we z.s.m. een 1 op 1 bezichtiging in op een moment dat dit jou uit komt.

- Wij blijven doorzoeken tot je de juiste woning gevonden hebt!

- Heb je de juiste woning gevonden? Dan gaan wij in onderhandeling voor jou met de verhuurder over de huurvoorwaarden. Vervolgens gaan we aan de slag om alles rond te krijgen en een deugdelijke huurovereenkomst op te stellen. Hier geven we je tijdens de contractbespreking een uitgebreide uitleg over. We zorgen dat je op tijd de sleutels krijgt zodat je kunt verhuizen!

- Ga je een woning huren dan betaal je aan ons kantoor een vergoeding die gelijk staat aan de maandhuur + 21% btw.

Bij de aanhuur van een woning werken wij op basis van No Cure No Pay.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (online) aanmelden 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures
  • Palm Parkies

    11 juli is de start van Palm Parkies, een unieke muzikale ontmoetingsplaats. Iedere dinsdag gedurende de zomer (laatste Palm Parkies is op... Lees verder

    Meer nieuws

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis