Over stadhuis

StadHuis bemiddelt voor huurders en verhuurders over woningen in Breda. Op een persoonlijke, professionele manier. We doen er alles aan om de leukste kamers, studio's, appartementen en eensgezinswoningen te vinden. Gestoffeerd en instapklaar. Liggend in je favoriete buurt. Passend binnen jouw budget. Dat lukt ons 99 van de 100x!


Divers, breed aanbod huurwoningen
We verhuren diverse woningtypen van verschillende grootten in uiteenlopende prijsklassen. Aan o.a. studenten, pas afgestudeerden, starters en expats. Hieronder volgt een globale indeling. Globaal, want een kamer van 28 m2 voor € 495,- per maand komt ook voor.

Type huurwoning Oppervlakte Prijsklasse
Studentenkamers 10 – 25 m2 € 250,- tot € 350 all-in
Studio’s 18 – 30 m2 € 450,- tot € 650,- all-in
Appartementen 30 – 50 m2 € 650,- tot € 900,- all-in
Luxe appartementen > 50 m2 Vanaf € 750,- exclusief gas, water, licht
Eengezinswoningen n.v.t. Vanaf € 900,- exclusief gas, water, licht

Vasthoudend in vinden ideale woning
Snelheid, enthousiasme en vasthoudendheid zijn de eigenschappen die klanten in ons waarderen. Wij zoeken tot je tevreden bent. Kun je je droomwoning niet vinden in ons eigen woningaanbod? Dan kijken we daarbuiten. We werken samen met bijna iedere makelaar in Breda. Meestal helpen we klanten binnen 2 bezichtigingsrondes aan een woning. Soms zelfs binnen 1 dag!

Passie voor ons vak en voor vastgoed
Mensen komen hier graag. Omdat de deuren van ons verhuurkantoor altijd open staat voor koffie, een lunch en een praatje. Omdat ze onze open, informele , persoonlijke benadering prettig vinden. Omdat ze onze passie voor vastgoed en voor ons vak voelen.

Ontmoet de mensen achter Stadhuis!
Ontmoet ons team en bekijk onze werkwijze. Vragen? Bel gerust 076 – 572 90 74 of stuur een e-mail naar breda@stadhuis.nl.

Ons team

Bij StadHuis zijn we met 3 verhuurmakelaars in de leeftijd van 25 tot 55 jaar. We hebben liefhebbers van moderne huizen en fans van karakteristieke woningen. We zijn een divers, ambitieus team. Multitaskende professionals die de woningmarkt goed kennen en voor de beste woning-huurdermatch gaan. Snel reagerend. En snel handelend!

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (online) aanmelden 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures
  • Palm Parkies

    11 juli is de start van Palm Parkies, een unieke muzikale ontmoetingsplaats. Iedere dinsdag gedurende de zomer (laatste Palm Parkies is op... Lees verder

    Meer nieuws

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis