Woning verhuren

Bezit je vastgoed in Breda en heb je een partner nodig die kamers, studio's en appartementen voor je verhuurt? Ontwikkel je huisvestingsprojecten en zoek je huurders voor je studentenkamers? Of ben je een particuliere woningeigenaar, staat je huis al lang te koop en wil je van je dubbele lasten af? Wij verhuren je woning(en)!

Onze werkwijze

Wanneer wij uw woning in de verhuur mogen nemen komen wij bij u in de woning langs om deze op te nemen en foto’s van de woning te maken. Met deze informatie en foto’s zullen wij de woning op onze website en andere goed bezochte huizensites publiceren. Op deze manier krijgen de kandidaten een goed beeld van de woning. Wanneer er kandidaten interesse hebben in de woning, plannen we een of meerdere bezichtigingen. Als een kandidaat-huurder besluit om uw woning te willen gaan huren, stellen wij de huurovereenkomst op na uw akkoord.

Voor meer informatie over onze kosten en voorwaarden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels onderstaand contactformulier.

Bedrijfsnaam

Naam (*)

Telefoon (*)

Uw email (*)

Toelichting

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (online) aanmelden 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures
  • Palm Parkies

    11 juli is de start van Palm Parkies, een unieke muzikale ontmoetingsplaats. Iedere dinsdag gedurende de zomer (laatste Palm Parkies is op... Lees verder

    Meer nieuws

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis