De beste woonmatch

Zoek je een kamer, studio, appartement of eensgezinswoning in Breda? Wij helpen je aan de leukste huurwoning, op de beste plek, en binnen je budget!

Studio’s beschikbaar bij nieuwbouwproject Brinker voor studenten en starters! Huurtoeslag mogelijk! (18/03/2019)

Luxe studio’s centraal gelegen aan de Goeseelsstraat.

Er worden 130 splinter nieuwe luxe zelfstandige studio’s opgeleverd, met de mogelijkheid tot het aanvragen van huurtoeslag. Dit worden de meest betaalbare studio’s in het bourgondische Breda!!

Deze luxe studio’s zijn gelegen in het studentencomplex genaamd Brinker, hier kun je jouw gehele studentenperiode blijven wonen. Ook als je starter bent kun je hier komen wonen.
Er wordt in iedere studio een luxe keuken geplaatst uitgevoerd met een spoelbak, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Daarnaast beschikt iedere studio over een compleet uitgevoerde badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.
Brinker beschikt straks over verschillende luxe studio’s in afmetingen van 22m² en 29m² waarvan 91 studio’s van 22m² en 29 studio’s van 29m².

Het studentencomplex is gelegen op 5 minuten loopafstand van de hoofdlocatie van BUAS en op 5 minuten fietsafstand van Avans Hogeschool en het centraal Station.

Dus ben jij dit jaar begonnen met een studie in of rond Breda? Of ga je na de zomer beginnen met een studie?
Dan heb je NU de kans om deze stad met z’n inwoners te leren kennen en kun je nog dit jaar overstappen naar een prachtige studio in het complex Brinker!

Neem telefonisch contact op voor het inplannen van een bezichtiging of wanneer je vragen hebt op telefoonnummer 076-5729074! Alle informatie is ook te vinden bij de woning zelf onder het kopje “woning huren” De eerstvolgende bezichtiging vindt plaats op dinsdag 19 maart van 15.00-17.00 uur.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis