Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Academiesingel


Omschrijving

3-kamer appartement in het centrum van Breda! Ideaal voor een stel of twee vrienden of vriendinnen.

Vanuit de gezamenlijke entree op de begane grond bereik je via het trappenhuis het appartement op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand.
De open keuken, welke zich in de ruime woonkamer bevindt, is voorzien van een kookplaat, koel,-vriescombinatie, afzuigkap en de vaatwasmachine. De gehele woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 30m². Vanuit de woonkamer bereik je het balkon, tevens ook aan de rustige achterzijde van de woning.
Via een lager gelegen gedeelte van het appartement bereik je het toilet, de badkamer en de 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van ca. 6m². Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van ca. 11m². In de kleinste slaapkamer past een twee persoonsbed. Er is geen mogelijkheid voor een grote kledingkast. Met wat creatieve oplossingen is het wel mogelijk hier een hoge smalle kledingkast kwijt te kunnen en een kledingstang.
De nette badkamer heeft een wastafel en een douche. Het toilet is apart.
Verder is er een eigen berging voor het stallen van fietsen achter de woning.

Het appartement is ideaal gelegen nabij de binnenstad op loopafstand van de winkelstraten. Het Centraal Station is ook op loopafstand gelegen.

De huurprijs is inclusief gas, water, licht, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Bij 2 personen komt er 50 euro per maand bij.

Bij de woning kun je parkeren met een parkeervergunning. De kosten hier voor bedragen ca. 4 tot 8 euro per maand.

De bezichtiging vindt plaats op donderdag 7 februari 2019 om 16.45 uur. Aanmelden kan via telefoonnummer 076-5729074.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor 250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:
- De verhuurder is opzoek naar een huurder die werkt en 3x de maandhuur netto verdiend uit werk
OF twee huurders die werken/studerenen samen 3x de maandhuur netto verdienen uit werk
OF een of twee huurders die werken/studeren maar niet voldoen aan de inkomenseis maar garantstelling hebben van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen, samen of alleen.
- Huurtoeslag is niet mogelijk