Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Academiesingel


Omschrijving

Studentenkamer nabij het centrum van Breda

Kamer met een oppervlakte van ca 11m2 gelegen op de begane grond van een karakteristiek pand.
De kamer beschikt over een eigen koel- vrieskast (tafelmodel), wastafelmeubel, een laminaatvloer en raambekleding.
Je kunt gezamenlijk met de andere bewoners gebruik maken van de keuken, de douches en van de aparte toiletten. Dit geldt ook voor de wasmachine en de droger.
De gezamenlijke keuken beschikt over een kookplaat en afzuigkap.

De kamer is gelegen aan de singel in Breda Centrum. De binnenstad en het Centraal Station zijn binnen 5 minuten lopen te bereiken. Bij de woning is parkeergelegenheid aanwezig. Hiervoor dien je wel een parkeervergunning aan te vragen. De kosten hier voor bedragen ca. €4,00 - €8,00 per maand.

De huurprijs van €370,00 is inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en signaal voor TV en internet.
Wanneer je deze kamer gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van €250,00 + 21% BTW. (indien van toepassing ook garantstellingskosten a €49,50 + 21% BTW)

Neem telefonisch contact met ons op om jezelf aan te melden voor een bezichtiging. Op telefoonnummer 076-5729074. Zorg dat je bent ingeschreven.

Hou rekening met het volgende:
- Geschikt voor studenten die voldoen aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuur of met garantstelling van ouders/familie die 5x netto de maandhuur verdienen.
- Geen huursubsidie mogelijk
- Studentencontract (van 1 augustus tot 1 augustus). Deze huurovereenkomst is eerst tot 1 augustus en daarna verlenging voor 1 jaar