Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Baronielaan


Omschrijving

Leuke kamer in een karakteristiek pand aan de Baronielaan in Breda Ginneken.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de kamer welke gelegen is op de eerste verdieping. De kamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een hoog plafond. De kamer heeft ook een handige hoogslaper.
De gezamenlijke keuken ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde en is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. De badkamer is gelegen op de tweede verdieping en heeft een douche en wastafel.
De kamer is goed afgewerkt met witte muren en laminaat. De keuken wordt gedeeld met 3 personen. Tevens kun je gebruik maken van een wasmachine.

De kamer is gelegen op goede locatie in Breda Zuid. Het centrum is gelegen op minder dan 5 minuten fietsafstand. Een leuke kamer op een zeer gewilde locatie!

Interesse in een bezichtiging? Neem dan telefonisch contact op via 076-5729074.

Wanneer je deze kamer gaat huren betaal je aan ons kantoor 250 euro administratiekosten + btw. (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

De verhuurder is opzoek naar een vrouwelijke student met garantstelling van ouders of een familielid. De woning wordt gedeeld met zowel mannelijke als vrouwelijke studenten.