Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!Omschrijving

Sfeervolle studio met slaapvide in het Centrum van Breda.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de studio welke gelegen is op de tweede verdieping aan de gezellige voorzijde. Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkastje en afzuigkap. Tegenover de keuken heb je toegang tot de badkamer. De moderne badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De woonkamer is voorzien van een hoog plafond met grote veluxramen en 2 kleine raampjes aan de voorzijde. In de woonkamer heb je middels een vaste trap toegang tot de slaapvide. Ook op de slaapvide heb je een veluxraampje.
De gehele studio is netjes afgewerkt met witte muren en een donkere laminaatvloer. Je kan gezamenlijk met de andere bewoners gebruik maken van de wasmachine en droger welke zich op de eerste verdieping bevinden.

De studio is gelegen in hartje Centrum Breda. Binnen 5 minuten lopen sta je midden in de binnenstad of op het nieuwe Centraal Station. De studio heeft geen beschikking over een tuin maar op 5 minuten loopafstand kun je relaxen in het Valkenberg park.

De bezichtiging vind plaats op dinsdag 12 februari 2019 om 16.45 uur. Aanmelden hiervoor kan enkel telefonisch via 076-5729074 wanneer je ingeschreven bent en de inschrijfkosten hebt voldaan.

Wanneer je deze studio gaat huren betaal je aan ons kantoor 250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:
- Huurtoeslag niet mogelijk
- Geschikt voor 1 persoon
- Voorkeur voor een werkende huurder die voldoet aan de inkomenseis van 3x de maandhuur netto OF met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen netto.

Bezichtiging plannen

Komen onderstaande dagen en tijden u niet uit?
Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning.

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print