Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT! Luxe studentenstudio’s centraal gelegen aan de Goeseelsstraat.

Er worden 130 splinter nieuwe luxe zelfstandige studenten studio’s opgeleverd, met de mogelijkheid tot het aanvragen van huurtoeslag. Dit worden de meest betaalbare studio’s in het bourgondische Breda!

Deze luxe studio’s zijn gelegen in het studentencomplex genaamd Brinker, hier kun je jouw gehele studentenperiode blijven wonen.
Iedere studio wordt opgeleverd met een mooie vloer en strakke witte muren. Er wordt in iedere studio een luxe keuken geplaatst uitgevoerd met een spoelbak, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Daarnaast beschikt iedere studio over een compleet uitgevoerde badkamer voorzien van een inloopdouche, eigen toilet en wastafel.
Brinker beschikt straks verschillende luxe studio’s in afmetingen van 26m² en 32m² waarvan 91 studio's van 26m² en 39 studio's van 32m².
Het complex wordt bereikt via twee royale entree’s met eigen bellentableau en postbussen.
Brinker is een zeer duurzaam gebouwd project met een overdekte fietsenstalling en eigen parkeergelegenheden. Tevens is er een huismeester aanwezig, die zorg draagt voor de veiligheid in en om het complex.
Om het complex is er gelegenheid om heerlijk van de aangelegde tuin te genieten.
Het studentencomplex is gelegen op 5 minuten loopafstand van de hoofdlocatie van de NHTV en op 5 minuten fietsafstand van Avans Hogeschool en het centraal Station.

Breda is een heerlijke stad met een verscheidenheid aan terrassen, cafeetjes en restaurants. Zelfs bossen, om te sporten, en water zijn in Breda voldoende aanwezig.
In het Valkenbergpark kan men in de zomer maanden genieten van live muziek.
Voorde dagelijkse boodschappen kun je lopend terecht bij de verschillende supermarkten op de Teteringsedijk en het Brabantplein.

Dus ben jij dit jaar begonnen met een studie in of rond Breda?
Dan heb je NU de kans om deze stad met zn inwoners te leren kennen en kun je volgend jaar overstappen ‘naar een prachtige studio in het complex Brinker!

Er zullen 130 zelfstandige studio’s opgeleverd worden in fases. De huurprijs zal differentiëren tussen de 575 en 700 euro per maand inclusief stookkosten, water, elektra, tv, internet en servicekosten. Huurtoeslag zal mogelijk zijn bij alle studio’s van dit project. Hieraan gelden wel de wettelijke voorwaarden te vinden op www.toeslagen.nl
Ben je onder de 23 jaar? Dan komen voor jou enkel de kleinere studio’s in aanmerking voor huurtoeslag gezien de kale huurprijs. Deze kleinere studio’s zijn in de meerderheid bij dit project.
Ben je boven de 23 jaar? Dan kom je, gezien je leeftijd, bij de grotere studio’s ook in aanmerking voor huurtoeslag wanneer je voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Voor het instapklaar opleveren van de studio’s betaal je een bedrag aan opleverkosten direct aan de verhuurder.
Opleverkosten welke direct aan de verhuurder moeten worden voldaan zijn € 995,- exclusief btw.
De woning wordt daarvoor als volgt opgeleverd:
- Wit geschilderde en gestuukte wanden . i.p.v. behangklaar (i.p.v. zelf voorlijmen, stucen, latexen)
- Met spack afgewerkte en wit geverfde plafonds
- Plafondverlichting in woongedeelte en badkamer
- Schoonmaak voor oplevering
- WC-rol houder
- WC-bril

In tegenstelling tot onze werkwijze zoals je op onze website kunt lezen, rekenen wij bij dit project geen administratiekosten.

Wij zullen, naar verwachting, begin 2019 gaan bezichtigen. Degene die als eerste hebben ingeschreven zullen als eerste gaan bezichtigen.
Wel is het zo dat degene die op de eerste bezichtigingsmiddag gaan kijken allemaal evenveel kans maken. De verhuurder heeft altijd het laatste woord en zal akkoord moeten gaan met je situatie op het moment dat je na de bezichtiging interesse hebt in een van de studio’s.
Verdere informatie over data, bezichtigingen en de procedure volgen wanneer bekend per email.

De kamers zullen worden opgeleverd met:
- Eigen badkamer
- Eigen keukenvoorziening
- Eigen koelkast
- Nette vloer
- Verduisterende raambekleding
- Gedeelde wasmachines en drogers

Hou rekening met het volgende:
- Inschrijving op een onderwijsinstelling is verplicht
- De verhuurder is opzoek naar een student met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen
OF een student welke zelf voldoet aan de inkomenseis, waarvoor je 3x de maandhuur netto dient te verdienen uit vaste uren. Studie financiering en enige vorm van uitkeringen tellen niet.

Wil je ingeschreven staan voor de wachtlijst van dit project? Dan dien je jezelf in te schrijven op www.stadhuis.nl en de inschrijfkosten te hebben voldaan. Heb je dit voldaan? Dan vragen we je een email te sturen naar breda@stadhuis.nl met jouw naam, telefoonnummer en emailadres. Vergeet niet in het onderwerp te vermelden dat het gaat om een inschrijving voor project Brinker.

Bezichtiging plannen

Komen onderstaande dagen en tijden u niet uit?
Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning.

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print