Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT! Luxe studentenstudio’s centraal gelegen aan de Goeseelsstraat.

Er worden 130 splinter nieuwe luxe zelfstandige studenten studio’s opgeleverd, met de mogelijkheid tot het aanvragen van huurtoeslag. Dit worden de meest betaalbare studio’s in het bourgondische Breda!

Deze luxe studio’s zijn gelegen in het studentencomplex genaamd Brinker, hier kun je jouw gehele studentenperiode blijven wonen.
Iedere studio wordt opgeleverd met een mooie vloer en strakke witte muren. Er wordt in iedere studio een luxe keuken geplaatst uitgevoerd met een spoelbak, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Daarnaast beschikt iedere studio over een compleet uitgevoerde badkamer voorzien van een inloopdouche, eigen toilet en wastafel.
Brinker beschikt straks verschillende luxe studio’s in afmetingen van 26m² en 32m² waarvan 91 studio's van 26m² en 39 studio's van 32m².
Het complex wordt bereikt via twee royale entree’s met eigen bellentableau en postbussen.
Brinker is een zeer duurzaam gebouwd project met een overdekte fietsenstalling en eigen parkeergelegenheden. Tevens is er een huismeester aanwezig, die zorg draagt voor de veiligheid in en om het complex.
Om het complex is er gelegenheid om heerlijk van de aangelegde tuin te genieten.
Het studentencomplex is gelegen op 5 minuten loopafstand van de hoofdlocatie van de NHTV en op 5 minuten fietsafstand van Avans Hogeschool en het centraal Station.

Breda is een heerlijke stad met een verscheidenheid aan terrassen, cafeetjes en restaurants. Zelfs bossen, om te sporten, en water zijn in Breda voldoende aanwezig.
In het Valkenbergpark kan men in de zomer maanden genieten van live muziek.
Voorde dagelijkse boodschappen kun je lopend terecht bij de verschillende supermarkten op de Teteringsedijk en het Brabantplein.

Dus ben jij dit jaar begonnen met een studie in of rond Breda?
Dan heb je NU de kans om deze stad met zn inwoners te leren kennen en kun je volgend jaar overstappen ‘naar een prachtige studio in het complex Brinker!

De huurprijzen liggen tussen de €500,- en €700,- all in. (rekenhuur onder de huurtoeslag grens)

LET OP: Je kunt je voor dit project niet meer inschrijven. Indien er na oplevering nog studio's vrij zijn zullen deze op de website gepubliceerd worden.

Bezichtiging plannen

Komen onderstaande dagen en tijden u niet uit?
Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning.

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print