Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!Omschrijving

Speels appartement met tuin gelegen in het achterhuis van het pand.

Via de gezamenlijke entree kom je in het appartement dat gelegen is op de begane grond en eerste verdieping. Het is gelegen in een achterhuisje van een pand. Je komt binnen in de woonkeuken op de begane grond. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde/tuinzijde. De slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping, naast de badkamer. Deze zijn te bereiken met vaste trap.
De keuken is voorzien van diverse onder,- en bovenkastjes. Het is een ruime leefkeuken die voldoende ruimte biedt voor apparatuur en ook zitruimte.
De badkamer is ook ruim en is voorzien van wastafel, toilet en douche. Hier is de aansluiting voor de wasmachine. Hier bevindt zich ook een inbouwkast.
Tevens is er een kelder van ca. 16m². De kelder is goed beloopbaar en ook te gebruiken.
De tuin biedt tevens doorgang voor 2 medebewoners van het pand. Je hebt wel je eigen stuk tuin wat je zelf kunt inrichten.

De woning is gelegen in de gewilde wijk Belcrum. Op loopafstand vind je het Centraal Station en centrum. In de omgeving zijn diverse winkels te vinden, waaronder een grote supermarkt. Ook is de rondweg vlakbij waardoor je snel de stad uit bent. Kortom: centraal gelegen.

De huurprijs is € 805,- per maand exclusief gebruikerslasten. De huurprijs is 1025 voor 1/2 personen per maand. Dit is inclusief voorschot gas, water, licht, tv, internet en gemeentelijke belastingen.

De eerste bezichtiging vindt plaats op maandag 15 oktober om 17.15 uur.
Aanmelden hiervoor kan telefonisch via 076-5729074. Dit kan niet per email.

Huurtoeslag is niet mogelijk.

Wanneer je dit appartement gaat huren betaal je 250 euro administratiekosten + btw. (indien van toepassing garantstellingskosten)
Bezichtiging plannen

Komen onderstaande dagen en tijden u niet uit?
Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning.

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print