Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Loopschansstraat


Omschrijving

Gezellige kamer op leuke locatie in rustig meiden studentenhuis.

De kamer is gelegen in een rustig meiden studentenhuis met totaal 3 kamers en beschikt over een eigen wastafel. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en raambekleding. De oppervlakte is ca. 9m² en heeft via de openslaande deuren toegang tot de voortuin tuin. Aan de achterzijde van de woning is de gezamenlijke tuin gelegen.
De moderne keuken met inbouwapparatuur is gelegen op de begane grond. Er is een kookplaat, magnetron, koel-/vrieskast en afzuigkap aanwezig.
Via de keuken bereik je de douche.

Huurprijs is 320,- euro inclusief G/W/L,TV en belastingen. Internet en een wasmachine wordt zelf onderling door de bewoonsters geregeld.
De verhuurder is op zoek naar een vrouwelijke studente met garantstelling van ouders/familieleden die 5x de maandhuur netto verdienen.

De kamer is gelegen op een ideale locatie op 2 minuten fietsen van BUAS en 10 minuten fietsen naar de Avans. Het gezellige centrum is gelegen op nog geen 5 minuten fietsafstand. Ook het station is op nog geen 5 minuten fietsafstand te bereiken. Voor de boodschappen kun je terecht op het Brabantplein, op 5 minuten loopafstand.

Wanneer je deze kamer gaat huren betaal je aan ons kantoor 250 euro administratiekosten + btw. (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

Neem contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging via telefoonnummer: 076-5729074.