Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!Omschrijving

Woning voor 3 personen beschikbaar met gezamenlijke keuken.

Op de eerste verdieping en zolder van deze woning is het mogelijk om met drie personen te wonen.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers. Aan de voorzijde is de grootste kamer (ca, 12m² gelegen met een grote kast.
Aan de achterzijde zijn de twee andere kamers gelegen van ca. 9m² en 6m².
Bij de kamer van 6m² hoort een inloopkast, welke voorzien zal worden van planken en een aantal stangen voor het ophangen van kleding.
Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping en is voorzien van toilet, bad met douchmogelijkheden en een wastafelmeubel.
Op de voorzolder is een wasmachine en een aparte droger aanwezig waar je gebruik van kunt maken.
Op de zolderkamer is de keuken geplaatst welke voorzien is van kookplaat, afzuigkap en een grote koelkast met vriezer. Het is mogelijk hier een bankje te plaatsen of een eettafel weg te zetten. Dit kan dus als een gezellige gezamenlijke ruimte dienen.

De woning is vorig jaar geheel opgeknapt. De keuken is vernieuwd en alle wanden zijn netjes gewit. De vloeren zijn voorzien van een nette laminaatvloer.
Op de begane grond is een afsluitbare plaats gecreëerd voor fietsen.

De huurprijs is 1120 per maand inclusief gas, water, licht, tv, internet en gemeentelijke belastingen.

Om de hoek is de winkelstrip aan de Baliendijk gelegen waar zich een supermarkt bevindt en diverse eetgelegenheden. Op 5 minuten fietsafstand is het centraal station gelegen. Verschillende Hoge Scholen zijn op ca. 10 minuten fietsafstand te bereiken.

Hou rekening met het volgende:
- Geschikt voor 3 personen, die gezamelijke een netto inkomen hebben van 3x de huur of ook studenten met garantstelling. De garantstellers moeten een inkomen hebben van netto 5x de huur.


Op 28 mei 17.00 uur is de eerste bezichtiging van deze woning wil je mee neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken 076-5729074

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je €250,00 administratiekosten + 21% BTW. Indien nodig betaal je garantstellingskosten a €49,50 + 21% BTW.
.

Bezichtiging plannen

Komen onderstaande dagen en tijden u niet uit?
Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning.

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print