Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Minister Kanstraat


Omschrijving


Keurig afgewerkt nieuwbouw 3-kamer appartement in de gewilde wijk Belcrum!

Via de gezamenlijke entree bereik je met de trap of lift het appartement welke gelegen is op de tweede verdieping van het complex.
Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken.
De woonkamer en keuken zijn gelegen aan de voorzijde en hebben tezamen een oppervlakte ca. 32m². De woonkamer heeft veel lichtinval door de ramen.
De moderne keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vrieskast, oven en een vaatwasmachine.
Vanuit de woonkamer bereik je ook de loggia met een oppervlakte van ca. 3,5m². Deze is gelegen op het westen waardoor je heerlijk kunt genieten van de middag en avondzon.
Er zijn in het appartement 2 slaapkamers aanwezig. Deze slaapkamers hebben een oppervlakte van 13m² en 8m².
De badkamer is voorzien van een wastafel met wasmeubel en een douche. In de hal is een separaat toilet aanwezig.
Ook vind je in de hal de berging met aansluiting voor een wasmachine en droger.
Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer en spachtelputz muren.
Bij de woning is een fietsenberging aanwezig en een parkeerplaats.

De huurprijs van de woning bedraagt 1095,- euro inclusief VVE kosten per maand. De prijs is exclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet/tv/radio.

Geïnteresseerd in een bezichtiging? Dan zijn wij bereikbaar via 076-5729074.

Hou rekening met het volgende:
De verhuurder is opzoek naar een alleenstaande werkende huurder of een stel. Belangrijk is dat in ieder geval een huurder een vast contract heeft. De inkomenseis die gevraagd wordt is
3x de maandhuur netto
Ook is het mogelijk dit appartement te huren voor een stel waarvan een huurder werkt en een vast contract heeft en de ander nog studeert en garantstelling heeft van ouders en/of familie. De garantsteller(s) dienen 5x de maandhuur netto te verdienen.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor 250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten).