Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!Omschrijving


Een exclusief riant appartement (ca. 121m²) met prachtige vide op de 2e en 3e verdieping van een karakteristiek pand op een top locatie tussen het Ginneken en het bruisende centrum van Breda.

Dit prachtige appartement is te bereiken via een moderne, glazen lift. Vanuit de lift heeft men direct toegang tot de lichte living. ( foto's volgen)
Deze is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Via een open doorgang is de moderne keuken te bereiken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, oven en een gaskookplaat met afzuigkap.
Op deze verdieping is tevens een slaapkamer en 2 moderne badkamers aanwezig.
Vanuit de living heeft men prachtig zicht op de vide van de bovenliggende etage. Hier bevinden zich nog 2 ruime slaapkamer ( resp 16m² en 10m²).

Tevens is hier een parkeerplaats beschikbaar.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u deze woning op zaterdag 4 mei gaan bezichtigen. Neem telefonisch contact met ons op zodat wij u meer informatie kunnen geven over deze prachtige woning. 076-5729074

Huurprijs: biedingen vanaf € 1645,-

Tevens is in dit pand nog een prachtig 3 kamer appartement met dakterras gesitueerd op de 1e verdieping. Dit appartement heeft een oppervlakte van ca. 114m². Biedingsprijs vanaf;
€ 1545,- excl. Neem gerust telefonisch contact met ons op!

Gaat u deze woning huren dan betaalt u ons kantoor €250,00 administratiekosten + 21% BTW (indien van toepassing ook garantstellingskosten)
Hou rekening met het volgende: - De verhuurder is opzoek naar een alleenstaande werkende huurder of een stel. Belangrijk is dat in ieder geval een huurder een vast contract heeft. De inkomenseis die gevraagd wordt is 3,5x de maandhuur bruto.

Bezichtiging plannen

Komen onderstaande dagen en tijden u niet uit?
Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning.

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print