Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Nieuwe haagdijk


Omschrijving

BEZICHTIGING VOL!

Sfeervolle, goed ingedeelde studio met aparte slaapkamer en dakterras in Breda Centrum.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de studio. De studio is gelegen op de eerste verdieping aan de rustige achterzijde.
De woonkamer heeft een hoog plafond en is voorzien van een open keuken. In de keuken is een elektrische kookplaat, koel,-vrieskast en afzuigkap aanwezig.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een aparte slaapkamer aanwezig met een oppervlakte van ongeveer 7m2.
Het ruime dakterras ligt aan de rustige achterzijde. Hier kun je lekker van de zon genieten.

De studio is voorzien van een donkere laminaatvloer. Tevens gezamenlijk gebruik van de wasmachine en droger. Achter de woning is er plaats voor het stallen van fietsen.

De studio is gelegen in het centrum van Breda. In de straat bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. De binnenstad, het vernieuwde Centraal Station en het Valkenbergpark zijn gelegen op 5 minuten loopafstand. Parkeren kan met een parkeervergunning.

Als je deze woning gaat huren betaal je €250,00 + 21% BTW administratiekosten aan ons kantoor en eventuele garantstellingskosten.

Voor een bezichtiging kan je contact opnemen met ons kantoor 076-5729074. De eerste bezichtiging zal plaatsvinden op maandag 14 januari om 17.15 uur.

Hou rekening met het volgende:
- De verhuurder is opzoek naar een werkende huurder die 3x de maandhuur verdiend netto
OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen netto
- Geen huurtoeslag mogelijk