Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Pelmolenstraat


Omschrijving

Knus appartement in het centrum van Breda!

Het volledig zelfstandige appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via het algemene trappenhuis en de lift.
De volledige woning is voorzien van een houten vloer en net afgewerkte muren.

Vanuit de entree is de woonkamer, de slaapkamer en het aparte toilet te bereiken. Tevens bevindt zich hier de CV kast.
De woonkamer is ca. 18 m2 en heeft uitzicht op de Haagdijk. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, kookplaat met afzuigkap, combi magnetron en vaatwasser.
De slaapkamer is ca. 9m2 en geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche. Hier vind je ook de wasmachine en droger.

De woning is gesitueerd in een complex in het centrum van Breda. Aan het einde van de straat loop je zo de winkelstraten van Breda in. In het complex is een gezamenlijk souterrain aanwezig waar je een fiets kwijt kunt en een gezamenlijke binnenplaats.

Dit is een ideale woning voor voor wie dichtbij het bruisende centrum wil wonen en gaat voor kwaliteit!

Ben je geïnteresseerd in een bezichtiging? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Telefoonnummer: 076-5729074. Voordat je jezelf kunt aanmelden dien je ingeschreven te staan op onze website en de inschrijfkosten te hebben voldaan.

De prijs van € 825,00 voor 1 persoon is inclusief G/W/L en tv/internet. De gemeentelijke belastingen zijn niet inbegrepen in de prijs.
Met 2 personen betaal je € 50,00 euro extra.
Wanneer je deze woning gaat huren betaal je 250,00 administratiekosten + 21% BTW (indien van toepassing ook garantstellingskosten.

Hou rekening met het volgende:
- Geschikt voor 1 of 2 personen
- De verhuurder is opzoek naar werkende huurder(s) die 3x de maandhuur verdiend(/en) netto
OF een stel waarvan een werkt en de ander studeert met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen
- Huurtoeslag is mogelijk