Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Teteringenstraat


Omschrijving

Kamer met apart slaapgedeelte net buiten de singel op loopafstand van het centrum.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de kamer welke gelegen is op de eerste verdieping aan de straatzijde. De kamer bestaat uit een groot zitgedeelte en een apart slaapgedeelte. De grote kamer heeft grote ramen die uitkijken op de straat. Je hebt een eigen wastafel in de kamer.
De gezamenlijke leefkeuken en badkamer liggen ook op de eerste verdieping. De leefkeuken is voorzien van kookplaat en afzuigkap. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en wastafel. Deze gezamenlijke voorzieningen deel je met nog één ander persoon.

Er is een gezamenlijke wasmachine aanwezig. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer en witte wanden.

De kamer is gelegen, net achter de singel in Breda centrum op nog geen 10 minuten loopafstand van de gezellige binnenstad. Het Centraal Station is gelegen op 5 minuten loopafstand.

De prijs is inclusief G/W/L, tv/internet en gemeenschappelijke belastingen.

Interesse in een bezichtiging? Neem dan telefonisch contact op via 076-5729074.

Wanneer je deze kamer gaat huren betaal je aan ons kantoor 250 euro administratiekosten + btw. (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:
- De verhuurder is op zoek naar een student met garantstelling van ouders of een familielid.
OF een starter die 3 x de maandhuur netto verdient
OF een starter die niet voldoet aan de inkomenseis maar garantstelling heeft van ouders en/of een familielid die 5 x de maandhuur netto verdienen samen of alleen