Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Tramsingel


Omschrijving

Knus appartement op de Tramsingel.

Via de gezamenlijke entree en trap kom je in je appartement welke gelegen is op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand.
Het appartement bestaat uit een woonkamer met een open keuken. In deze keuken kun je gebruik maken van de koelkast en de afzuigkap. Hier is ook een vaatwasmachine/wasmachine aansluiting aanwezig.
Verder heb je de beschikking over een slaapkamer (open verbinding vanuit de woonkamer) en een badkamer. De slaapkamer is via enkele trede te bereiken en is voorzien van een ruime inbouwkast.
De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.
Op de badkamer is ruimte voor het opbergen van spullen.
Gezamenlijk met de andere bewoners van dit pand kun je gebruik maken van de aanwezige wasmachine en droger.
De woning heeft net afgewerkte muren en plafonds en een laminaatvloer.

Het appartement is gelegen aan een doorgaande weg maar aan de achterzijde van de woning, waardoor je heerlijk rustig kunt wonen maar wel de gemakken van de stad om de hoek hebt.

De prijs van de woning is 745 euro inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet/tv/radio. Voor 2 personen bedraagt de huurprijs 795,00.

De eerste bezichtiging vind plaats op donderdag 3 januari om 16.45 uur. Je kunt je aanmelden voor een bezichtiging nadat je jezelf hebt ingeschreven via www.stadhuis.nl via telefoonnummer: 076-5729074.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor 250 euro + btw administratiekosten. (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:
- Geschikt voor 1 of 2 personen
- De verhuurder is opzoek naar werkende huurder(s) die 3x de maandhuur verdiend(/en) netto
OF een stel waarvan een werkt en de ander studeert met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen
- Huurtoeslag niet mogelijk!