Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Valkenierslaan


Omschrijving

Leuke kamer voor studenten, gelegen op een mooie locatie nabij het Ginneken en Mastbos.

De karakteristieke woning is onlangs gerenoveerd. De woning heeft totaal 4 studentenkamers.
Deze kamer is circa 10m² en ligt aan de voorzijde van de woning. De kamer heeft een royale inbouwkast, een eigen wastafel en het authentieke glas in lood raam is nog aanwezig in de kamer.
De keuken en badkamer deel je met de andere medebewoners.Vorig jaar is de hele keuken gerenoveerd en is voorzien van een inductiekookplaat, twee koelkasten, een combi-oven/magnetron, wasbak en een wasmachine.
In de badkamer beschik je over een toilet, wastafel en ruime inloopdouche. De badkuip is dichtgemaakt,dit kan nu voor gebruikt worden het opruimen van persoonlijke toiletartikelen.
Deze woning beschikt over een leuke, gezellige tuin (ca. 12m x 12m) waar je met mooi weer heerlijk kan ontspannen.
De huurprijs van €410,00 is inclusief G/W/L, TV/internet, gemeentelijke belastingen, schoonmaak- en andere servicekosten.

De woning ligt op ongeveer 5 minuten lopen van een gezellig winkelplein en 10 minuten fietsen naar het centrum. Ook openbaar vervoer is in de nabij omgeving aanwezig.

Wanneer je deze kamer gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van €250,00 euro + 21% BTW. (indien van toepassing ook garantstellingskosten a €49,50 + 21% BTW)

Neem telefonisch contact met ons op om jezelf aan te melden voor een bezichtiging op telefoonnummer: 076-5729074.

Hou rekening met het volgende:
- Studentencontract (12 maanden contract met daarna weer verlenging voor 12 maanden)
- Geschikt voor 1 persoon