Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!Omschrijving

Zolderetage voor 2 studerende meiden beschikbaar!

Op de van Voorst tot voorststraat is in een leuk studentenhuis een zolderetage beschikbaar voor 2 vrouwelijke studenten. Je hebt 2 kamers, eigen keukentje en een eigen toilet.
De groottes van de kamers zijn ca. 12m2 en 15m2.
Het keukentje heeft een afzuigkap en gaskookplaat. Je dient zelf nog een koelkast weg te zetten. (deze mag niet ouder zijn dan 1 jaar en van een A-merk i.v.m. veiligheidsvoorschriften).
De badkamer is gelegen op de eerste verdieping en voorzien van een douche en wastafel. Ook is hier de toilet welke gebruikt word door de bewoners op de eerste verdieping.
De toilet op de begane grond in de hal is voor gebruik van de bewoners op de begane grond.

De wasmachine in de badkamer is eigendom van de huurders en hiervoor wordt onderling een kleine bijdrage voor afgesproken. Als je hier geen gebruik van wil maken hoef je hier ook niet voor te betalen. Ook het internet wordt samen geregeld. Voor de wasmachine en het internet moet je denken aan een maandelijks bedrag van ongeveer € 5,00 a €10,00 per maand.

Het studentenhuis is gelegen op ideale locatie nabij het centraal station, het centrum en er zijn supermarkten om de hoek.

Alleen geschikt voor vrouwelijke huurders! Ideaal voor 2 vriendinnen!

De huurprijs is €695,00 inclusief G/W/L, en gemeentelijke belastingen. Internet en kosten voor het gebruik van de wasmachine zijn exclusief. Dit wordt onderling geregeld.

Wanneer je deze zolderetage gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van €250,00 + 21% BTW. (indien nodig garantstellingskosten a € 49,50 + 21% BTW per garantsteller).

LET OP!!!
- Geschikt voor vrouwelijke Nederlands sprekende studenten
- Studentencontract
- Borg bedraagt 2 maanden huur.
- Op contract 1 hoofdhuurder
- De inkomenseis bedraagt 3x de maandhuur wat netto verdient moet worden. Wanneer je niet aan de inkomenseis voldoet kan er een familielid garant staan. De garantsteller dient 5x de maandhuur netto te verdienen.

Bezichtiging plannen

Komen onderstaande dagen en tijden u niet uit?
Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning.

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print