Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Breda, Zijlstraat


Omschrijving

Op loopafstand van het centrum, in een kleinschalig appartementencomplex, is dit luxe gemeubileerde appartement gelegen.

Via de entree bereik je het appartement welke gelegen is op de tweede verdieping. Je komt binnen in een knus halletje.
Wat meteen opvalt is de perfecte afwerking van de woning.
De woonkamer is voorzien een groot raam waardoor er veel licht de woonkamer invalt en je een ruimtelijk gevoel krijgt.
De open keuken is voorzien van alle gemakken; koelkast, vriezer, oven, inductie-kookplaat en afzuigkap. De keuken heeft een luxe uitstraling aangezien deze in hoogglans is uitgevoerd - zo ook de aftegeling - en er gekozen is voor hoogwaardige apparatuur.
De ruimte in de slaapkamer wordt optimaal benut. Er staat een grote garderobekast waarin je meer dan genoeg spullen kwijt kan!
Via de slaapkamer heb je toegang naar het balkon dat uitziet over het groen in de wijk.
De badkamer is voorzien van een toilet, luxe douchecabine en wastafel. ook staat er in deze ruimte een was-droog combinatie.
Op de begane grond is een gezamelijke fietsenstalling en berging.

De woning is gelegen op een goed bereikbare locatie in het centrum, maar toch nabij de uitvalswegen, wat prettig is als je buiten het centrum werkzaam bent en niet teveel last wil hebben van de drukte in de ochtend- en avondspits.

Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning. Kosten bedrag 4 tot 8 euro per maand. Meer informatie hier over kun je vinden via www.breda.nl

De woning is volledig gemeubileerd (ook servies, glaswerk, beddengoed etc.) en de gehele woning is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer.

De huurprijs is € 975,- in inclusief een voorschot voor gas, water, elektra, tv, internet, gemeentelijke belastingen en servicekosten.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van 250,00 + 21% BTW (Indien nodig garantstellingskosten)

Geinteresseerd in een bezichtiging? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 076-5729074.

Hou rekening met het volgende:
- De verhuurder is opzoek naar een werkende huurder die 3x de maandhuur verdiend netto
OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen netto
- Geschikt voor 1 persoon
- Huurtoeslag is mogelijk