Stadhuis Breda

076-5729074
breda@stadhuis.nl


Roosendaal, Markt


Omschrijving

Nette 2-kamer studio op ideale locatie in het centrum van Roosendaal!

Via de gezamenlijke entree kom je in de hal waar je toegang hebt tot de studio. De studio is gelegen op de begane grond aan de achterzijde. Je komt de studio binnen in de keuken van waaruit je via een hal toegang hebt tot de badkamer en slaapkamer. Deze slaapkamer kun je uiteraard ook naar wens indelen met een slaapbank. In de keuken past een eettafel waardoor je een verdeling hebt van een leefkeuken en een woon-/slaapkamer.
De luxe van de stad en de gezelligheid om je heen maar toch ook de rust wanneer je deze nodig hebt!
De studio bestaat uit 1 ruimte. De open keuken is voorzien van een koel-/vrieskast. De eigen badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.
In de hal bevindt zich de was-/droogcombinatie waar je gezamenlijk met de andere bewoners gebruik van kan maken. Je deelt deze met 2 andere studio's.

De studio is gelegen in hartje Centrum Roosendaal. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand en met regelmaat vinden er leuke festiviteiten plaats op korte afstand van de woning. Parkeren dient te gebeuren met een vergunning.

De prijs is inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen, internet/tv.

Interesse in een bezichtiging van deze studio? Neem dan z.s.m. contact op via 076-5729074.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor 250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten)