Werkwijze

Dat is 'm! Je nieuwe thuis. Je wilt de woning natuurlijk meteen in het echt zien. Dus regelen we snel een bezichtiging. Je ziet, beleeft en vergelijkt al je favoriete woningen in korte tijd. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk.


Heb je een leuke huurwoning in Breda via onze website gevonden? De inschrijfkosten betaal je pas wanneer je de woning gaat bezichtigen.

Inschrijvingsgeld
De enkele inschrijving en groepsinschrijving geven jou het recht op het onbeperkt bezichtigen van woningen. De inschrijvingskosten bedragen voor:

een enkele inschrijving : € 38,- per persoon per kwartaal

Is het bedrag betaald? Dan kun je je op de pagina van je favoriete woning direct online aanmelden voor een bezichtiging. Je kunt je voor meerdere bezichtigingen aanmelden.

Administratiekosten
Besluit de verhuurder op basis van je persoonlijk dossier een overeenkomst aan te gaan? Dan stellen wij het huurcontract op. Hiervoor betaal je administratiekosten á € 250,- + 21% btw.
Indien je niet aan onze inkomenseis voldoet dan is het in overleg mogelijk om iemand garant voor je te laten staan. Garantstellingskosten bedragen 49,50 euro + 21% BTW.
Bovenstaande kosten dienen binnen 48 uur te worden voldaan. In overleg kan deze termijn verlengd worden.

Borgsom en 1e maand huur
Voordat de huurovereenkomst ingaat, betaal je een borgsom en één maand huur aan de verhuurder. De borgsom is vaak gelijk aan één maand huur.

De huurprijs voor kamers en studio’s is meestal all-in:
servicekosten
gas, water en licht
tv en internet
gemeentelijke heffingen en belastingen.

Voor appartementen en ééngezinswoningen is de huurprijs vaak exclusief. Via de gegevens van diverse websites kun je een inschatting maken van de kosten voor GWL en belastingen.

Zijn de borgsom en de 1e maand huur betaald? Dan is de sleutel voor jou! Vergeet niet een inboedel- en WA-verzekering af te sluiten. Dat ben je als huurder wettelijk verplicht.

Heb je vragen over de kosten?
Bel gerust 076 – 572 90 74 of mail breda@stadhuis.nl.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis