Werkwijze

Dat is 'm! Je nieuwe thuis. Je wilt de woning natuurlijk meteen in het echt zien. Dus regelen we snel een bezichtiging. Je ziet, beleeft en vergelijkt al je favoriete woningen in korte tijd. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk.

Dat is ‘m! Je nieuwe thuis. Je wilt de woning natuurlijk meteen in het echt zien. Vaak is het zo dat wij al een bezichtigingsmoment ingepland hebben staan waar je jezelf voor kunt aanmelden. Soms verschillende momenten achter elkaar van woningen in dezelfde prijsklasse.

Hoe werkt een woningbezichtiging?

Je oog valt op een leuke woonruimte. Alles lijkt te kloppen.
Je bekijkt de foto’s, locatie en huurprijs, en leest de uitgebreide beschrijving van de woning. Voor het bezichtigen van huurwoningen moet je je wel bij ons inschrijven.

Je kiest de bezichtigingsdatum en -tijd die jou goed uitkomen.
Staat er geen bezichtigingsdatum? Bel ons, dan proberen wij een bezichtiging in te plannen op een moment dat voor jou goed uit komt. Staat er wel een bezichtigingsmoment en kun je dan niet? Dan raden we je aan om de ochtend na de bezichtiging telefonisch contact met ons op te nemen. Is de woning dan niet verhuurd dan plannen we meteen een nieuw moment in.

Je meldt je telefonisch aan voor de bezichtiging van de woning(en).
Je kunt je aanmelden tot op het moment van de bezichtiging. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, die het eerst maalt. En op een gegeven moment is de bezichtiging natuurlijk vol. Je zult per mail ook een bevestiging ontvangen van de aanmelding.

Je krijgt een e-mail van een van onze medewerkers:
Zij sturen een e-mail met alle informatie die je nodig hebt voor de bezichtiging en geven je het exacte adres door.
Tijdens de bezichtiging heb je de mogelijkheid om alle vragen te stellen. Wij proberen je zo goed mogelijk te informeren over de woning en alles wat daar bij komt kijken. Natuurlijk heb je dan ook de mogelijkheid om alle vragen te stellen aan onze verhuurmakelaars.

Je meldt je op de dag van de bezichtiging bij de woning. Mocht er iets tussen komen kun je dit telefonisch doorgeven via 076-5729074.

Een leuke huurwoning gevonden?
Ben je na de bezichtiging nog net zo enthousiast? En ben je serieus geïnteresseerd in het huren van de woonruimte? Dan verzamelen we jouw documenten om een persoonlijk dossier te maken en leggen we deze voor aan de verhuurder. Deze beslist op basis van je dossier en deze verklaring of hij een huurovereenkomst met jou zal aangaan. Wanneer er meerdere kandidaten geïnteresseerd zijn in dezelfde woning zal een verhuurder ook bepalen wie de woning mag gaan huren.

Meld je aan voor een woningbezichtiging
Je kunt je telefonisch aanmelden voor een bezichtiging op telefoonnummer 076 – 572 90 74.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis