Werkwijze

Dat is 'm! Je nieuwe thuis. Je wilt de woning natuurlijk meteen in het echt zien. Dus regelen we snel een bezichtiging. Je ziet, beleeft en vergelijkt al je favoriete woningen in korte tijd. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk.


Inschrijven is alleen nodig als je een woning wilt bezichtigen. Voor slechts € 38,- per kwartaal kun je de woningen bezichtigen. Wil je alleen de studentenkamers, studio’s, appartementen en eengezinswoningen op deze website bekijken? Dan hoef je je niet in te schrijven. Want toegang tot ons online woningaanbod is gratis en onbeperkt!

Inschrijving
Je kunt je online inschrijven of bij ons op kantoor in Breda. Alleen of met een groepje. Indien je met een groep op zoek bent naar een woning dien je per persoon het inschrijfformulier in te vullen zodat we al jullie gegevens hebben.

Inschrijvingskosten
De enkele inschrijving en groepsinschrijving zijn een kwartaal geldig en geven jou het recht op het onbeperkt bezichtigen van woningen.

Heb je het inschrijfformulier ingevuld? Dan kun je je op de pagina van je favoriete woning direct online aanmelden voor een bezichtiging. Je kunt je voor meerdere bezichtigingen aanmelden.

Woningen bezichtigen? Schrijf je in!
Wil je één of meerdere huurwoningen in het echt gaan bekijken? Schrijf je dan snel in:
schrijf je online in;
bel 076 – 572 90 74 of mail breda@stadhuis.nl;
of kom langs op ons kantoor.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis